xtremesystems a może właśnie dlatego w Niemczech, Austrii i innych cywilizowanych krajach jest mniej wypadków że policja łapie takich ćwoków i wlepia mandaty :idea:
mozliwe..
chociaz tam sa takie drogi ze sztuka jest blokowac inne auta
Witajcie. Wiem, że wiele było różnych tematów na ten temat, ale chciałem mieć jednoznaczną i pewną informację. Na alledrogo znalazłem taką aukcję http://allegro.pl/item1181275275_rad...w_rcd_510.html (facet mieszka blisko mnie więc dlatego się zastanawiam). I mam pytanie czy to Bolero z VW będzie idealnie pasowało w miejsce Swinga do Skody Octavii z 2010 r oraz czy można w jakiś sposób zmienić "ekran powitalny" z VW na Skodowy a także kolor podświetlania przycisków z czerwonych na zielone? z góry dziekuję za odpowiedź
ps. sorki jeśli temat się powtórzył.
ps.2 a może ktoś z forumowiczów ma do sprzedaży Bolero (nowe lub prawie nowe)? :-)
Na 100% będziesz musiał kupić ramkę od Columbusa
Tak jak kolega pisze kolega sesik, radio ma inne podświetlenie i ekran powitalny.
Ja bym za taką kasę tego bym nie kupił.
Witam kolegow!
Czy kompatybilnosc RCD 510 moge sie rowniez spodziewac w OII Elegance z 2008r??
Czy jego instalacja wiaze sie z ciezszymi modyfikacjami poza ramka, czy trzeba tez nowego CANa lub inne przerobki??
Czy kompatybilnosc RCD 510 moge sie rowniez spodziewac w OII Elegance z 2008r??
Czy jego instalacja wiaze sie z ciezszymi modyfikacjami poza ramka, czy trzeba tez nowego CANa lub inne przerobki??
Co do RCD 510 nie wiem ale w RNS 510 [VW] jest opcja w vagu ze wybierasz sobie marke... np. Seat/Skode takze powinna byc kompatybylina :szeroki_usmiech
może Może w Skodzie nazywa się A., a w VW, a nazwa robocza to RNS 310?
Oczywiście niuans, że w zalezności od marki ma np. różne kolory podświetlenia, ekran powitalny dla danej marki itp?
Znalazłem jeszcze takie coś http://allegro.pl/item1175017130_radio_vw_rcd_510.html Cena też ciekawa, a jeśli faktycznie można wgrać ekran powitalny Skody zamiast VW to podświetlenie w sumie nie byłoby takim wielkim problemem. Wiecie, dość mi się spieszy z kupnem
arci9, przyjrzyj się dokładnie
amundsen ma mały wyświetlacz i kompletnie inaczej jest pod wyświetlaczem - przede wszystkim brak slotu sd. No i przycisk "nav"...
Dobra panowie , widze pewne różnice, jak chociażby w innym miejscu slot na kartę czy dodatkowy guzik, do sterowania, ale układ jest podobny więc zaryzykowałem tezę, że to Amundsen w wersji do VW- podejrzewam, że z parametrami się nie róźni (wzmacniacz, funkcje itp.)
Dobra panowie , widze pewne różnice, jak chociażby w innym miejscu slot na kartę czy dodatkowy guzik, do sterowania, ale układ jest podobny więc zaryzykowałem tezę, że to Amundsen w wersji do VW- podejrzewam, że z parametrami się nie róźni (wzmacniacz, funkcje itp.)
Ale uparty jesteś :wink: to NIE jest AMUNDSEN :diabelski_usmiech
to jest Bolero do Superb, do Octavii nie pasuje bez zmiany ramki... jak ktoś się lubi bawić to polecam :-) ale nie jest lekko, bo identycznie wygląda RCD 510 od VW, a ten ma czerwone podświetlenie i ekran powitalny VW. Nie wiem czy tak łatwo zmienić kolor podświetlenia, osobiście myślę że to ciężka sprawa ( oczywiście dla portfela też ciężka )
Komentarz